• fi
  • sv
Logo

Arkisto

Kategoriat
helmikuu 10, 2020

Työplussan ja Keplin yhteistyö saa jatkoa

Vuonna 2017 alkanut yhteistyö Työplussan ja Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n alueella välillä jatkuu seuraavat kaksi vuotta. Uusi sopimus sisältää edelleen nuorille urheilijoille ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, sen valistusta sekä urheilulääkäripalveluja. Lisäksi hyvin toimivaa yhteistyötä Keplin päätapahtumien – Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan ja Kokkola City Runin kanssa halutaan myös jatkaa.

– Haluamme tukea edelleen Kepliä ja sen arvokasta työtä nuorten urheilijoiden terveyden edistämisessä tarjoamalla monipuolisia asiantuntijapalveluja mm. urheilulääkäri- ja muita terveydenhoitopalveluja. Yhteiset nuorten urheilijoiden terveys -illat ovat saaneet huippusuosion ja toimintaa halutaan tarjota myös Kokkolan ulkopuolella, kertoo Työplussan toimitusjohtaja Thomas Björk.

– Luonnollisesti tervehdimme ilolla Työplussan päätöstä jatkaa mukaan tukemaan kolmatta vuotta Keplin alla toimivaa urheiluakatemian hallinnointia ja kehittämistyötä. Työplus jatkaa samalla merkittäväksi maakunnallisen terveysliikunnan, Kokkola City Runin ja urheilugaalan tukemista, kertoo sopimuksen jatkosta Keplin puolelta neuvotellut aluejohtaja Petri Harsunen.

Tukea gaalalle ja terveysliikuttajalle

Urheilugaalan yhteistyöhön kuuluu yhtenä osana Työplussan myöntämä tunnustuspalkinto vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajalle.  Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa viime viikonloppuna palkinto meni kokkolalaiselle ohjelmistotalo Alfame Systems Oy:lle.
– Toivottavasti gaalapalkinto motivoi alueen liikuttajia, työpaikkoja ja kuntia vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi ihmisten ja työntekijöiden kokonaisvaltaiseen liikunnalliseen hyvinvointiin, uskoo toimitusjohtaja Björk.

City Run ja Työplus haluavat liikuttaa työpaikkoja

Kokkola City Run erottuu valtakunnallisestikin myönteisesti työpaikkojen näkyvästä mukanaolosta tapahtumassa.
– Haluamme olla mukana tukemassa työpaikkojen hyvinvointia ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumiseen City Runille. Se on merkittävää ennaltaehkäisevää työtä ja työhyvinvoinnin edistämistä työpaikoilla, viestittää Björk.

Lisätietoja:
Thomas Björk, toimitusjohtaja, Työplus, 040 806 8499, thomas.bjork@tyoplus.fi
Petri Harsunen, aluejohtaja, Kepli, 0400 365 607, petri.harsunen@tyoplus.fi


Kategoriat