• fi
  • sv
Logo

Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 24, 2020

Psyykkisen tuen tarjoaminen Työplussassa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Päivitetty 30.3.2020

Olemme avanneet asiakasyritystemme työterveysasiakkaille tukipuhelimen, jossa on mahdollista saada päivystysluonteisesti psyykkistä tukea poikkeuksellisessa ja monella tavalla haastavassa yhteiskunnallisessa tilanteessa. Vallitseva tilanne voi herättää pelkoa, epävarmuutta ja ahdistuneisuutta omaan tai läheisen sairastumiseen liittyen, mutta myös viruksen aiheuttamien liitännäisvaikutusten vuoksi (esimerkiksi lomautuksen/irtisanomisen uhka tai sosiaalinen eristäytyneisyys).

  • Suomenkielinen päivystysnumero 040 488 2864 palvelee ma-pe klo 9-11

  • Ruotsinkielinen päivystysnumero 040 806 8498 palvelee ma-to klo 9-11, ruotsinkielinen päivystysnumero 040 488 2878 palvelee pe klo 9-11

Tukipuhelimeen vastaavat työterveyspsykologit. Mikäli linja on ruuhkautunut, jätäthän viestin vastaajaan yhteystietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Huomioithan päivystysaikojen mahdolliset muutokset, joista tiedotamme verkkosivuillamme.

Veloitamme palvelusta hinnastomme mukaisesti.


Tukipuhelimessa ei anneta hoidollisia neuvoja koronavirus-infektioepäilyihin tai hoitoon liittyen – näissä asioissa voit varata soittoajan terveydenhoitajalle verkkoajanvarauksemme kautta.


Kategoriat