• fi
  • sv
Logo

Palvelut

eTyöplus

Image

eTyöplus on työterveyshuollon verkkopalvelu, joka helpottaa yhteydenpitoa työterveystiimisi kanssa. Voit esimerkiksi uusia reseptin, seurata terveyttäsi tai lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä työterveystiimillesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Työterveystiimi vastaa yhteydenottoihisi eTyöplussasssa kahden arkipäivän aikana. eTyöplus-palvelussa asiakkaan lähettämiä viestejä vastaanottaa useampi terveydenhoitaja, tällä takaamme palvelun sujumisen.

Tietoturvallinen yhteys

eTyöplussaa voit käyttää millä tahansa internet-yhteydessä olevalla mobiili- tai päätelaitteella. eTyöplus on TLS-suojattu ja siten perinteistä sähköpostia tietoturvallisempi tapa välittää terveystietoja.


eTyöplus-palvelun käyttö on helppoa

Kun yritys ottaa eTyöplus-palvelun käyttöönsä, jokainen yrityksen työntekijä saa kutsun sähköpostiinsa, jossa on henkilökohtainen rekisteröitymislinkki palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun kirjaudutaan aina omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla täällä.

Hyödyt työnantajalle

  • Säästää aikaa. Päätteeltä tai mobiilisti voit laittaa viestiä työterveystiimille eTyöplus keskustelut -toiminnon kautta. Keskustelukanava edistää yhteistyötä ja tiedonjakoa asiakasyrityksen ja työterveyshuollon välillä.
  • Tiedot ovat turvassa. Tärkeät dokumentit, kuten toimintasuunnitelmat ja työpaikkaselvitykset ovat tallessa pilvipalvelun kansiossa. Tietoja voi käsitellä missä ja milloin vain. Tunnistautuminen takaa tietoturvan.
  • eTyöplussan käyttöönotto on työterveyshuollon asiakkaillemme maksutonta.

Kannustamme kaikkia työterveyshuollon asiakkaitamme ottamaan käyttöön eTyöplus-palvelun. Jos yrityksesi ei vielä käytä eTyöplussaa, olethan yhteydessä yrityksenne omaan työterveyshoitajaan. Myös ongelmatapauksissa ota yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi.


Lataa eTyöplus-esite tästä