• fi
  • sv
Logo

Arkisto

Kategoriat
helmikuu 11, 2019

Ohjattu frisbeegolf-retki Laajalahdessa pe 8.3.

Laajalahti oli ehdolla Suomen vuoden 2018 retkipaikaksi! Ei ihmekään, koska Laajalahti on upea rantakohde, jossa luonnon kauneus tarjoaa mitä monipuolisimman ympäristön nauttia ulkona liikkumisesta. Alueella kiertää muun muassa 3,5 kilometriä pitkä luontopolku, joka tutustuttaa paitsi kangas- ja lehtometsiin, myös kaislikon saloihin sekä hämmästyttävän eksoottiseen suomalaiseen dyyniluontoon. Lintuvesialue on osa Natura 2000-verkostoa, tarjoten hyvät mahdollisuudet lintujen tarkkailuun.

Lähde mukaan viettämään rentouttava iltapäivä kanssamme pelaten talvi-frisbeegolfia! Luontoliikunnalla on mm. stressiä alentavia vaikutuksia, mutta aktiivisen toiminnan yhteydessä myös hiki nousee pintaan huomaamatta. Retki on erinomainen esim. työporukoille, mutta voit osallistua retkeen myös yksin tai kaverin kanssa. Pelaamisen jälkeen tarjoamme nokipannukahvit nuotiolla eväiden kera.

Frisbeegolfista on kehittynyt suosittu koko perheen harrastus ja kesäpäivän ajanviete, pelaamiseen haastetta antaa talviset olosuhteet. Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Lumisessa maastossa frisbeegolfaaminen vaatii hyvää pelisilmää ja tarkkaavaisuutta olosuhteet huomioiden. Tavoitteena on suorittaa rata mahdollisimman vähin heitoin. Laji on yksilölaji, mutta sitä pelataan yleensä 3-5 hengen ryhmissä.

Hinta: 75 e/hlö (+ ALV 24 %)

Aikataulu: lähtö klo 12 Työplussasta (Mariankatu 26, 67200 Kokkola), retken kesto noin pari tuntia

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 22.2.2019 osoitteeseen

carita.gustafsson-tuhkunen@tyoplus.fi tai
susanna.virkkala@tyoplus.fi

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot.

Min. osallistujamäärä 10 henkilöä.


Kategoriat