• fi
  • sv
Logo

Meille töihin

Työterveyshuollon sihteeriksi Työplussaan?

Haemme nyt palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen Pietarsaaren toimipisteeseemme

Työterveyshuollon sihteeriä

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Edellytämme opistotasoista tutkintoa, mielellään terveydenhuoltoon suuntautuvaa koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, eri tietojärjestelmien hyvää hallintaa ja sanelunpurkutaitoa. Eduksi katsomme työterveyshuollon/terveydenhuollon tuntemuksen ja työkokemuksen sekä molempien kotimaisten kielten hallinnan ja muun kielitaidon. Työtehtävät edellyttävät myös ulospäin suuntautuneisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia paineensietoa vaativassa ja ajoittain kiireisessä työympäristössä.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme nuorekkaan, helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu tyytyväisistä, motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta. Voit lukea lisää kulttuuristamme täältä.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Ojanperä,
puh. 040 488 2879 / hanna.ojanpera@tyoplus.fi

Täytäthän hakemuksesi viimeistään ma 21.10.2019 osoitteessa
https://my.surveypal.com/Tyopaikka-Sihteeri-Pietarsaari-2019


Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 100 työterveyshuollon ammattilaista.