• fi
  • sv
Logo

Meille töihin

Työfysioterapeutiksi Työplussaan?

Löytyykö sinulta kiinnostusta työterveyshuoltoa kohtaan tai onko sinulla ehkä jo kokemustakin alalta? Tule mukavaan joukkoomme Työplussaan tekemään merkityksellistä työtä työfysioterapeuttina/fysioterapeuttina!

Olemme alueellinen ja kotimainen toimija, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaalla nyt ja tulevaisuudessa. Kompaktin kokoisena organisaationa ensisijaiset arvomme löytyvät kehitysmyönteisyydestä, asiantuntijuudesta sekä luotettavasta, henkilökohtaisesta palvelusta. Työmme on asiantuntijuutemme monipuolista hyödyntämistä, välittämistä ja lämminhenkistä vastuunkantoa, joka palkitsee tekijänsä ja tuottaa todellista arvoa asiakkaillemme ja siten koko alueelle.

Haemme nyt palvelukseemme vakituisiin työsuhteisiin

työfysioterapeuttia/fysioterapeuttia Pietarsaaren toimipisteeseemme ja työfysioterapeuttia/fysioterapeuttia Tunkkarin toimipisteeseemme


OIKEAN AMMATTILAISEN TUNNUSMERKIT

Tehtävissä edellytämme fysioterapeutin tutkintoa. Aikaisempi kokemus työterveyshuollosta ei ole välttämätöntä, mielenkiinto alaa kohtaan riittää.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on tehtävässä hyötyä. Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme nuorekkaan, helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu tyytyväisistä, motivoituneista ja luotettavista ammattilaisista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta. Voit lukea lisää kulttuuristamme täältä.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja Pietarsaaren tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Ojanperä, puh. 040 488 2879 / hanna.ojanpera@tyoplus.fi ja Tunkkarin tehtävästä palvelupäällikkö Sirpa Peltola, puh. 040 804 5304 / sirpa.peltola@tyoplus.fi

Täytäthän hakemuksesi viimeistään ma 21.10.2019 osoitteissa
https://my.surveypal.com/Tyopaikkahakemus-Fysioterapeutti2019-Jakobstad
(Fysioterapeutti Pietarsaari)
https://my.surveypal.com/Tyopaikkahakemus-Fysioterapeutti2019-Tunkkari
(Fysioterapeutti Tunkkari)

 

Työplus on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka tarjoaa työterveys- ja terveydenhoitopalveluita tällä hetkellä noin 26 000 henkilöasiakkaalle Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työllistämme noin 100 työterveyshuollon ammattilaista.