• fi
  • sv
Logo

Meille töihin

Työterveyspsykologiksi Työplussaan?

Löytyykö sinulta kiinnostusta työterveyshuoltoa kohtaan tai onko sinulla ehkä jo kokemustakin alalta? Tule mukavaan joukkoomme Työplussaan tekemään merkityksellistä työtä työterveyspsykologina!

Olemme alueellinen ja kotimainen toimija, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaalla nyt ja tulevaisuudessa. Kompaktin kokoisena organisaationa ensisijaiset arvomme löytyvät kehitysmyönteisyydestä, asiantuntijuudesta sekä luotettavasta, henkilökohtaisesta palvelusta. Työmme on asiantuntijuutemme monipuolista hyödyntämistä, välittämistä ja lämminhenkistä vastuunkantoa, joka palkitsee tekijänsä ja tuottaa todellista arvoa asiakkaillemme ja siten koko alueelle.

Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA/PSYKOLOGIA


TYÖTERVEYSPSYKOLOGINA OLET MUKANA PELASTAMASSA TYÖURIA
Tehtäväkenttäsi työterveyspsykologina on monipuolinen; siihen kuuluu esimerkiksi keskustelukäyntejä, psykologin tutkimuksien tekemistä, kriisiavun tarjoamista ja työnohjaustyötä sisältävä yksikötyö sekä erilaisia työpaikkaselvityksiä, sovitteluja ja luentoja sisältävä työyhteisötyö. Nämä työn osa-alueet voivat vaihdella oman mielenkiintosi ja mahdollisen erityisosaamisesi mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme hyvin laajan kirjon erilaisia palveluita, joten meillä pääset todella hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi osana moniammatillista tiimiä. Meillä työtä saa tehdä omalla persoonalla ja kannustamme mielellämme henkilöstöämme palveluidemme sekä oman työn aktiiviseen kehittämiseen. Lisäksi sinulla on tarvittaessa tukena psykologikollegoita, joiden kanssa on mahdollista myös yhdessä ideoida ja kehittää erilaisia toimintamuotoja.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT
Tehtävässä edellytämme psykologin laillista pätevyyttä. Aikaisempi kokemus työterveyshuollosta ei ole välttämätöntä, mielenkiinto alaa kohtaan riittää. Kuitenkin esimerkiksi aikaisemmasta rekrytointi-, aikuis- tai kuntoutuspuolen työkokemuksesta voi olla työssä menestymisen kannalta etua.

Asiakkainamme ovat niin työnantajayritykset kuin niiden työntekijätkin, joten muuntautumiskykyisestä ja vuorovaikutuksellisesta asennoitumisesta on tehtävässä hyötyä. Arvostamme motivaatiota työtä kohtaan sekä luovaa, ratkaisullista ja aikaansaavaa otetta, sillä emme ole luoneet kaikkiin tilanteisiin valmista ohjeistusta tai sapluunaa. Tämä mahdollistaa sinulle asiantuntijuutesi rajoittamattoman hyödyntämisen ja asiakkaillemme henkilökohtaisen, juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn palvelun.

MIKSI TYÖPLUS?
Me Työplussassa muodostamme nuorekkaan, helposti lähestyttävän ja viihtyisän työyhteisön, joka koostuu tyytyväisistä, motivoituneista ja luotettavista kollegoista. Luottamus, tiimin tuki, hersyvä huumori ja oma tila toimia ovat myös meidän takeitamme sinulle.

Olemme saaneet henkilöstöltämme kiitosta erityisesti hyvästä perehdytyksestä, kollegiaalisuudesta sekä joustavuudesta; voit hyvin pitkälti itse suunnitella työpäiväsi ja -viikkosi ja kuten jo mainittu, vaikuttaa työsi sisältöön ja painopisteisiin. Pääset myös halutessasi hyödyntämään ruotsin kielen taitojasi, mutta ruotsin kielen käyttö työssä ei ole ehdoton edellytys. Voit lukea lisää kulttuuristamme täältä.

HAKUOHJEET
Näetkö itsesi työterveyspsykologin monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä, merkityksellisenä osana asiantuntevan ja lämminhenkisen organisaatiomme arkea? Lisätietoja tehtävistä antaa va. vastaava työterveyspsykologimme Heidi Ruohotie. Jätä Heidille soittopyyntö sähköpostiin heidi.ruohotie@tyoplus.fi niin olemme sinuun yhteydessä. 

Työplus Oy tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisölle. Tavoitteenamme on terveellisen ja turvallisen työn ja työympäristön varmistaminen sekä työntekijän terveyden, työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Toimimme yhdeksässä toimipisteessä Kokkolan, Pietarsaaren sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella ja työllistämme noin 100 työterveyshuollon ammattilaista.

Lue lisää työterveyspsykologin työstä täältä!