• fi
  • sv
Logo

Asiakkaaksi

Asiakasreferenssit

Oy KWH Mirka AB

 

Hiomatuotteita ja -koneita valmistava ja kehittävä perheyritys Mirka Oy uskoo henkilöstön hyvinvointiin panostamisen olevan investointi yrityksen tulevaisuuteen.
”Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on innovatiivista, ja edesauttaa yrityksen kasvua omalla toiminnallaan tulevaisuuden  kovenevassa kilpailuissa”, henkilöstöpäällikkö Ulla Kauppi kertoo.

Lue lisää!

Kewatec Aluboat Oy

Ammattiveneitä valmistava ja myyvä Kewatec Aluboat Oy haluaa pitää kiinni hyvistä työntekijöistään ja olla samalla houkutteleva työpaikka uusille. Tuotantopäällikkö Jouko Pesola sanoo, että tärkeässä roolissa tavoitteen  saavuttamisessa on työhyvinvoinnin tukeminen.
”Työterveyshuollon osalta olemme sopineet Työplussan kanssa laajasta paketista. Työntekijästä pidetään aidosti huolta.”

Lue lisää!

 

Toholammin kunta

Toholammin kunnassa on käytössä Työplussan luoma avokuntoutusmalli työntekijöiden terveyden edistämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisemisessä.

Toholammin kunnanjohtaja Jukka Hillukkalan mukaan avokuntoutustoiminta tulee olemaan kunnassa jatkumo:
”Avokuntoutuksella on ollut selkeitä positiivisia
vaikutuksia henkilöstön työhyvinvointiin.”

Lue lisää! 

 

Katso videolta lisää Työplussan ja Toholammin kunnan yhteistyöstä!

Kokkolan kaupunki

”Terveyden ylläpitoon tulisi satsata työntekijän työuran alusta lähtien. Kun työntekoa heikentäviä tekijöitä on ennättänyt syntyä, ei työkaluja tilanteen korjaamiseen samalla tavalla enää ole”, sanoo Kokkolan kaupungin talotekniikkakeskuksen esimies Klaus Kangas.

Yhteistyössä Työplussan kanssa kehitettiin
vuoden kestävä avokuntoutusmalli, jonka aikana
työntekijöille tarjottiin kuukausittain teoriapainotteisia lähiopetuspäiviä hyvinvoinnin edistämiseen liittyen työterveydessä sekä liikuntatunteja yhteistyössä kuntosalin kanssa.

Lue lisää!

 

 

 

 

Katso videolta lisää Työplussan ja Kokkolan kaupungin yhteistyöstä!