• fi
  • sv
Logo

Ajanvaraus

Verkkoajanvaraus

Huom! Toimitilojemme koronavirustartuntariskin pienentämiseksi lääkäreiden ja hoitajien sairasvastaanottoajat ja Kokkolan Mariankadun toimipisteen verinäytteenottoajat eivät ole tällä hetkellä varattavissa verkkoajanvarauksen kautta.

Aika sairasvastaanotolle ja verinäytteenottoon tulee varata puhelimitse numerosta 06 828 7360.

Olemme keskittäneet hengitystieinfektio-oireisten potilaiden hoidon erillisiin tiloihin turvataksemme muiden asiakkaidemme terveyden.

Pyrimme hoitamaan potilaat etänä mahdollisimman pitkälle, ja vastaanotolle kutsutaan vain hoidon tarpeen arvion kautta.

Jos asiakas- ja työsuhdetietosi löytyvät järjestelmästämme, voit varata aikoja verkkoajanvarauksen kautta. Jos olet uusi asiakas tai et löydä palvelusta sopivaa aikaa, varaa aika puhelimitse asiakaspalvelustamme.

Kaikki vastaanottoajat eivät ole verkkoajanvarauksen kautta varattavissa. Vakavissa sairaustapauksissa hakeudu suoraan päivystykseen.

Verkkoajanvarauksessamme on mahdollista varata vastaanottoaika tai jättää soittopyyntö sekä lääkärille että hoitajalle. Ajan voi varata verkossa myös terveystarkastukseen omalle työterveyshoitajalle ja lääkärin tai hoitajan ohjaamana työfysioterapeutin tai työterveyspsykologin vastaanotolle.

Verkkoajanvaraukseen

Kun olet varannut haluamasi ajan, saat tekstiviestillä vahvistuksen varauksesta ja varaustunnuksen.

Varaustunnuksella on mahdollista tehdä ajan peruutus viimeistään edellisenä päivänä verkkoajanvarauspalvelussa. Ilman varaustunnusta peruutus tulee tehdä joko soittamalla ajanvaraukseen tai peruuttamalla aika täällä.

Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti, katso lisää täältä.

Palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkoajanvarauksessa henkilötunnuksen ja nimen avulla.

Verkkoajanvaraukseen