• fi
  • sv
Logo

Ajanvaraus

Verkkoajanvaraus

Huom! Nykyinen verkkoajanvarauksemme poistuu käytöstä 29.8. Aikojen varaaminen uudessa palvelussa on mahdollista 2.9. alkaen. 

 

Jos asiakas- ja työsuhdetietosi löytyvät järjestelmästämme, voit varata aikoja verkkoajanvarauksen kautta. Jos olet uusi asiakas tai et löydä palvelusta sopivaa aikaa, varaa aika puhelimitse asiakaspalvelustamme. Kaikki vastaanottoajat eivät ole verkkoajanvarauksen kautta varattavissa.

Verkkoajanvarauksen kautta voit varata työterveyshoitajalle 15 minuutin tai 30 minuutin ajan sairauskäyntejä varten. Ompeleiden poistoon, haavanhoitoon, korvahuuhteluun ja kuulotutkimuksiin tulee varata 30 minuutin vastaanottoaika. Vakavissa sairaustapauksissa hakeudu suoraan päivystykseen.

Osa terveystarkastusajoista on varattavissa verkkoajanvarauksen kautta. Varaathan tarkastukseen 90 minuutin ajan. Muut terveystarkastusajat tulee varata puhelimitse ajanvarauksesta tai omalta työterveyshoitajalta.

Verkkoajanvaraukseen

Kun olet varannut haluamasi ajan, saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja varaustunnuksen. Varaustunnuksella on mahdollista tehdä ajan peruutus vuorokautta ennen vastaanottoajan alkua verkkoajanvarauspalvelussa. Ilman varaustunnusta peruutus tulee tehdä joko soittamalla ajanvaraukseen tai peruuttamalla aika täällä.

Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti, katso lisää täältä.

Palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkoajanvarauksessa henkilötunnuksen ja nimen avulla.

Verkkoajanvaraukseen