• fi
  • sv
Logo

Arkisto

Kategoriat
marraskuu 12, 2019

Ajanvaraus verkossa monipuolistui

Työplussan syyskuun alussa uudistunut verkkoajanvarausjärjestelmä on saanut paljon myönteistä palautetta. Asiakkaat ovat kehuneet, kuinka helppoa ajanvaraus nyt on. Ajan voi myös varata silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Uuden käyttäjäystävällisemmän ajanvarausjärjestelmän kautta on mahdollista varata aika kaikille Työplussan ammattihenkilöille kuten lääkäreille, hoitajille, psykologeille ja fysioterapeuteille. Helppokäyttöinen ja selkeä järjestelmä ohjaa asiakasta vaihe vaiheelta ja lopuksi asiakas saa varmistuksen onnistuneesta ajanvarauksesta omaan puhelimeensa tekstiviestillä.

Uuden ajanvarausjärjestelmän kautta voivat aikoja varata sekä työterveyshuollon asiakkaat että yksityishenkilöt.

-Työterveyshuollon asiakkaan on ensin kirjauduttava sisään järjestelmään. Henkilötietojen tulee löytyä potilastietojärjestelmästämme, jotta sisään kirjautuminen ja ajan varaaminen on mahdollista, ohjeistaa Työplussan talouspäällikkö Tuija Sandkulla.

Mikäli omat tiedot puuttuvat järjestelmästä, soitto Työplussan puhelinajanvaraukseen ratkaisee ongelman.

Image
Image

Onnistuneen ajanvarauksen jälkeen asiakas saa tekstiviestillä vahvistuksen varauksestaan sekä niin sanotun varaustunnuksen. Mikäli varaamansa ajan haluaa myöhemmin perua, tapahtuu se samassa ajanvarausjärjestelmässä varaustunnusta käyttäen.

Tuija Sandkulla kertoo, että kaikki Työplussan vapaat vastaanottoajat eivät näy verkkoajanvarauksessa.

-Jos sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä ei löydy itselle sopivaa aikaa, voi muita aikoja kysyä meiltä puhelimitse.

Työplussan palvelutarjonta laajeni vuonna 2017 koskemaan itsemaksavia yksityisasiakkaita. Esimerkiksi ajokorttitodistukset, vapaa-ajalla sattuneet tapaturmat tai muut sairaanhoitoa vaativat vastaanottokäynnit lääkärille tai hoitajalle voi varata uuden ajanvarausjärjestelmän kautta.

Erikoislääkäripalveluiden osalta Työplus tarjoaa liikuntalääketieteen erikoislääkärin ja kardiologin palveluja. Myös jalkaterapeutin ja diabeteshoitajan palvelut ovat yksityisasiakkaiden hyödynnettävissä.

Image
Image

– Uusi ajanvarausjärjestelmämme pyrkii palvelemaan tässäkin kokonaisvaltaisesti. Järjestelmän kautta voi esimerkiksi varata vastaanottoajan tai jättää soittopyynnön sekä lääkärille että hoitajalle. Myös omalle työterveyshoitajalle voi varata ajan terveystarkastukseen. Mikäli asiakkaalla on lähete, myös työfysioterapeutille ja -työterveyspsykologille ajan varaaminen onnistuu palvelun kautta, Tuija Sandkulla vinkkaa.

 

Monipuolinen sähköinen ajanvarausjärjestelmä ei ole kuitenkaan poistanut perinteistä puhelinajanvarausta. Työplussaan saa ja voi soittaa edelleenkin kaikissa terveyteen ja ajanvaraukseen liittyvissä asioissa.

Varaa aika verkossa

Image

Kategoriat