• fi
  • sv
Logo

Palvelut

Elämäntapamuutokseen tähtäävät avokuntoutuskurssit

Tavoite: Kurssin tavoitteena on tukea kuntoutujan kanssa yhteistyössä asetettujen konkreettisten tavoitteiden saavuttamista kuntoutujan työ- ja toimintakyvyn turvaamiseksi ja parantamiseksi. Kuntoutuja saa tukea elämäntapamuutoksiin ja liikunnallisen aktiivisuuden lisäämiseen. Kuntoutujaa ohjataan tunnistamaan omaan työhyvinvointiinsa vaikuttavia tekijöitä.

Kenelle: Kurssille osallistuu 10–15 kuntoutujaa, jotka ovat sitoutuneet ja motivoituneet elämäntapamuutokseen.

Toteutus: Kurssi toteutetaan 5 kuntoutuspäivänä noin kerran kuukaudessa sekä puolen vuoden kuluttua seurantapäivänä. Kuntoutuspäiviin sisältyy monipuolisia mittauksia, kuten kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestit sekä  asiantuntijaluentoja, ravitsemus- ja liikuntaohjausta, venyttely- ja  rentoutusharjoituksia.

Hinta: 450 e/osallistuja. Hinta sisältää koulutuspäivien ruokailut (2 x kahvi + lounas), tutustumiskäynnit liikuntakeskuksiin ja oman askelmittarin.

Ryhmän vetäjät: Ryhmän vetäjinä toimivat työterveyshoitaja Carita Gustafsson-Tuhkunen ja työfysioterapeutti Anu Wikström. Osassa päiviä on mukana myös työterveyspsykologi ja työterveyslääkäri.

Lisätietoja:
työterveyshoitaja Carita Gustafsson-Tuhkunen: puh. 040 806 8164 / carita.gustafsson-tuhkunen@tyoplus.fi 

 

Lataa kurssiesite tästä